UUTISARKISTO 2010

Maaliskuu 2010

Suomen kamalin konttori ennen ja jälkeen - Ikebana mukana muutoksessa

Iltasanomien ja Workspace Oy:n järjestämän Suomen kamalin konttori -kilpailun voittanut helsinkiläinen yritys Suomen Korutuote Oy muuttui konttorinsakin osalta korunkauniiksi remontin myötä.

Iltasanomissa kerrotaan, miten Korutuotteen ilme muuttui, kun sisustusalan ammattilaiset käänsivät konttorin mullin mallin. Avaruus, valo ja uudet vaaleat sävyt humahtavat vastaan heti ovelta! Tilaa ei tunnista entiseksi.

100 000 euron arvoisen remontin, toteuttivat: Workspace Oy, suunnitelmat. Tarvikkeet, kalusteet ja muut tuotteet remonttiin toimittavat Vallila Interior, Isku Interior, Highlight valaistus, Travico, Ikebana ja Kalifix. Rakennustöistä vastasi Peab Oy.

Näkymä konttorista ennen ja jälkeen. Tilaa ei tuntisi entiseksi, vaikka rakenteisiin ei olekaan koskettu. Kuvat: Iltasanomat.

Muutoksen jälkeen myös Ikebanan viherkasvit elävöittävät konttoria:

Aiheesta mediassa:

Iltasanomat


Helmikuu 2010

Suomen kamalin konttori valittu - Ikebana mukana muutoksessa

Iltasanomien ja Workspace Oy:n järjestämän Suomen kamalin konttori -kilpailun on voittanut helsinkiläinen yritys Suomen Korutuote Oy.

Työtilojen ulkoasu ei vastaa lainkaan firman muoti- ja luksustuotteita. Iltasanomissa seurataan, miten Korutuotteen ilme muuttuu, kun sisustusalan ammattilaiset pääsevät konttorin kimppuun. Remontin suunnittelu on alkanut viime marraskuussa ja itse remontti kalustuksineen on meneillään. Lopputulos julkaistaan Iltasanomissa viikolla 9 tai 10.

Voittaja sai 100 000 euron arvoisen remontin, johon Workspace Oy teki suunnitelmat. Tarvikkeet, kalusteet ja muut tuotteet remonttiin toimittavat Vallila Interior, Isku Interior, Highlight valaistus, Travico, Ikebana ja Kalifix. Rakennustöistä vastaa Peab Oy.

Tältä Korutuotteen tiloissa näytti ennen remonttia:

Remonttisuunnitelma:

Aiheesta mediassa:

Lue Iltasanomien juttu 18.2.2010 (.pdf, 2.3 MB)

Päivitämme jälkeen-kuvia tälle sivulle heti kun niitä julkaistaan. Poikkeahan katsomaan mitä huippuammattilaiset saivat aikaan!

Lisätietoja: IKEBANA OY, puh (09) 524 400
sähköposti vive.nyberg@ikebana.fi tai kurt.nyberg@ikebana.fi